Villkor

Lina Lundin

Bonäshamn 675
837 93 Järpen
559064-7771
lina@shapingdogs.se

Flyttar till:
Gåskullstigen 25
644 36 Torshälla

Anmälningsvillkor

Hundkurser

Anmäl dig på hemsidan. Med din anmälan godkänner du anmälnings-och försäkringsvillkoren. Kursen betalas när du fått bekräftelse, via swish. Din kursplats är inte garanterad före full betalning. Avbokning kan göras fram till 14 dagar innan kursstart med full återbetalning, därefter måste du kunna uppvisa veterinärsintyg.

Försäkring

Lina Lundin avsäger sig allt ansvar till försäkring av din hund på kurs. Det är därför viktigt att din hund är försäkrad och att den kan träda in vid skada.

Webbshop: Skickad leverans & pris

Jag skickar paket med Postnord. Beräknad leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Ditt paket levererans till ett ombud hos Postnord eller i din brevlåda. Endast leverans inom Sverige, frakten kostar 69 kr.

Tyvärr har vi inte möjlighet att avbeställa en redan skickad order. Då får du som kund ta emot varan och returnera den till oss.

Priserna anges i svenska kronor inklusive moms. Jag reserverar mig för slutförsäljning samt att prisfel kan uppstå.​

Retur & reklamation

14 dagar ångerrätt

Du har rätt att returnera en vara i oanvänt skick i sin originalförpackning inom 14 dagar från att du mottagit produkten.

Du som kund står för returfraktkostnaden. Kontakta gärna mig på lina@shapingdogs.se angående din retur. Om en produkt gått sönder under leverans eller är trasig kan du kontakta mig för en reklamation på samma mailadress.

Skicka retur till
Lina Lundin
Bonäshamn 675
837 93 Järpen

GDPR

När du handlar hos mig samtycker du till att jag behandlar dina personuppgifter som du angett. Jag tar endast emot nödvändiga uppgifter från dig för att kunna erbjuda en god service och ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Jag ger aldrig ut dina uppgifter i tredje part förutom till PostNord för att de ska kunna levererera dina produkter.

Vid anmälan på kurs hamnar du i min kontaktlista. Meddela mig om du vill bli borttagen.

Frågor? Maila lina@shapingdogs.se

Vi använder cookies för en bättre upplevelse för dig som kund.