Grundskolan

Oavsett vilka äventyr ni planerar att ha tillsammans är en bra vardagslydnad nyckeln!

Grundskolan är en grundkurs för dig som vill lära dig om inlärning och lägga en bra grund för er fortsatta vardag och träning. Vi kommer fokusera på den grundläggande vardagslydnaden. Vi går igenom allt från hur inlärning fungerar, hundspråk, hantering och vardagslydnad. Vi stärker relationen mellan dig och din hund genom roliga övningar och anpassar träningen efter just er. Ni kommer få uppleva olika spännande lekar och övningar ihop.

På kursen lär du dig
– inlärningsmetoder
– hundspråk och signaler
– koppelgående och följsamhet
– inkallning och att hålla sig nära
– olika belöningar
– stanna kvar och självkontroll

Instruktör Lina Lundin

5 tillfällen
Pris 1250 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Unghundsskolan

Vad händer i hundens utveckling då den blir unghund?

Unghundsskolan tar upp vad som händer i hundens kropp och knopp när den går in i tonåren. Hur mycket påverkar hormoner unghundens beteenden och varför har den lilla valp helt plötsligt sluta lyssna? Vi kommer plocka fram de bitar som är viktiga att fokusera på i unghundsperioden och försöka förstå oss på våra unga hundar lite bättre 🙂

På kursen fokuserar vi på tre delar
– Kontakt, följsamhet & inkallning
– Passivitet, hur gör man? Vad gör vi när vi inte kan träna?
– Hundmöten & koppelgående

Instruktör Lina Lundin

3 tillfällen
Pris 750 kr

Nästa startdatum

1, 8 & 15 oktober
19.15-20.15
Gräsmattan Åre Kyrka

Fortsättningsskolan

Vill du utvecklas och utmanas mer i er vardagslydnad? Vill du få roliga och inspirerande övningar för engagemang och följsamhet? Då har du hittat rätt?

Fortsättningsskolan är uppbyggd utifrån tre kategorier; lekar för engagemang, utmana era skills och utmana följsamheten. Vi kommer träna på beteenden som är bra att ha i vardagen och utmanas genom att lägga på störning av andra hundar.

På kursen lär du dig
– koppelgående
– inkallning
– att gå lös vid sidan
– kontakt i störningsmiljö på olika vis
– roliga lekar att träna med din hund för ökat engagemang & följsamhet
– utmaningar & tävlingar för er att visa upp era färdigheter tillsammans!

Instruktör Lina Lundin

3 tillfällen
Pris 750 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Inkallning

Visst hade det varit underbart att känna sig lugn och trygg när du släpper din hund lös? Känslan av att veta att hunden alltid kommer oavsett störning?

Detta är något vi kommer jobba på under denna kurs. Kursen tar upp flera verktyg vi kan använda för att stärka vår inkallning på bästa möjliga vis. Vi kommer träna på att kalla in hunden från störning och jobba med belöningar för att stärka inkallningen.

Instruktörer Lina Lundin & Therese Björnsdotter

1 tillfälle, 3 timmar
Pris 790 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Gå fint i koppel

Har du en hund som lägger sig längst ut i halsbandet? Får du ingen kontakt med din hund på promenaden? Drar din hund ut i sidan för att komma fram till nosfläckar?

Här är kursen för dig som vill lära dig verktyg för att ha lugna och trevliga promenader med din bästa vän. Dragande i kopplet är väldigt vanligt och på kursen får du verktyg för att lära din hund att gå fint i kopplet bredvid dig.

Instruktörer Lina Lundin & Therese Björnsdotter

1 tillfälle, 3 timmar
Pris 790 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Anmäl dig här

Med din anmälan hamnar du i vår kontaktlista för nyhetsbrev 2-3 ggr/år. Hör av dig om du vill bli bortplockad.
En betallänk skickas till dig via sms så fort jag fått er anmälan. Du kan då betala kursen med ditt betalkort. När betalningen är inne har du säkrat din plats på kursen.
Åre Shaping Dogs avsäger sig allt ansvar gällande försäkring. Det är viktigt att din hund är försäkrad och att den kan träda i kraft vid skada på kurs.
Avbokning kan göras fram till 14 dagar innan kursstart med full återbetalning, därefter måste ni kunna uppvisa ett veterinärsintyg. Din plats på kursen är inte säkrad tills du betalat kursavgiften.

%d bloggare gillar detta: