Spår som aktivering

Kom och testa spårträning tillsammans med din hund.

På kursen lär du dig hur spår fungerar, du får mycket tid att träna praktiskt tillsammans med din hund och du får med dig verktyg till er fortsatta träning hemma. Spår som aktivering är en rolig och inspirerande kurs med nosen i fokus.

Instruktörer Therese Björnsdotter & Lina Lundin

Helgkurs, 2 heldagar
Pris 1 990 kr

Nästa startdatum

17-18 oktober
10.00-14.00
Info om plats kommer, Åre Kommun

Jaktapportering Fortsättning

Har ni kommit en bit i er jaktträning? Vill ni fortsätta att utvecklas och få tips på hur ni kan lyckas i er träning?

Fortsättningskursen bygger på de grunder ni utvecklat på grundkurs eller på egen hand. Ni kommer träna på allt från lydnaden en jakthund behöver, som fotgående, inkallning och stopp. Ni kommer också testa på och utvecklas inom linjetag, markeringar och sök.

Förkunskaper som krävs är att din hund kan hämta och lämna föremål hos dig. Hunden behöver inte kunna lämna i handen men med ett avstånd att du kan stå kvar och plocka upp föremålet.

Therese Björnsdotter är er instruktör med Lina Lundin som medhjälper.

Helgkurs, 2 heldagar
Pris 1 990 kr

Nästa startdatum

31 oktober & 1 november
10.00-14.00
Plats kommer

Jaktapportering Grund

Är du ny inom jaktträning? Vill du lära dig grunderna för att få till en jaktapportering? Då är denna kurs för dig!

Under denna grundkurs i jaktapportering lär du dig allt från stadga till avlämningar, fotgående, inkallning, passivitet, markeringar och linjetag. Det blir en rolig och fullspäckad kurs på fyra tillfällen.

Kursens instruktör är Therese Björnsdotter och jag (Lina) är med och hjälper till på plats. Kursen kommer anpassas till era behov och tidigare kunskaper.

4 tillfällen, 6 timmar
Pris 1 590 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Klickerkurs Grund

Klickerträning är rolig för både dig och din hund. Ni får utvecklas tillsammans och lära er grunderna i klickerträning.

Kursen tar upp allt du behöver veta för att starta med klickerträning. Du och din hund får med er verktyg för att ha roligt tillsammans i träningssituation och självklart lära er många nya tricks på vägen. Vi kommer ta upp grunderna i klickerträning, många tips för att lyckas och träna på allt från roliga tricks till vardagslydnadsbeteenden.

Vi är två instruktörer under kursen för att kunna erbjuda så mycket feedback till er som möjligt. Var med på en spännande och lärorik kurs där ni kommer utvecklas som team!

Instruktörer Therese Björnsdotter & Lina Lundin

4 tillfällen, 6 timmar
Pris 1 590 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Fördjupad klickerkunskap

Klickerträning är mycket mer än en klicker och lite godis. Här fördjupar vi oss i klickerträningens värld och lär oss allt om denna roliga träningsmetod.

Äntligen kan du nu hänga med på en kurs för att utveckla dina klickerfärdigheter och fördjupa dig i klickerträningens värld!
Du kommer bli effektivare, få knep hur du kan planera din träning på ett bättre sätt och lära dig använda din klicker med en helt ny förståelse. Målet med klickerträning är att hunden alltid ska lyckas – vilket gör denna träningsform mycket roligare och motiverande för både dig och din hund. Lär dig få till beteenden ni kanske aldrig lyckats med, bli inspirerad och inspirera andra med klickern som verktyg.

Instruktör Lina Lundin
Klickerinstruktör & gått kurser för stora namn inom klickerträning och “loopy training” ex, Hannah Branigan, Megan Foster & Eva Bertilsson

Veckokurs, 3 tillfällen
Pris 790 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Plattformskurs

En plattform – oändliga möjligheter

Vill du få verktyg för att enkelt och effektivt lära in beteenden som idag kan kännas överväldigande? Plattformen kan användas till mycket, från startpositioner till dirigering. Under kursen kommer vi lägga en stadig grund till beteendet för att du sedan ska kunna använda den i din egen träning. Ha med dig plattformen i dina avlämningar i jakten, dirigering i jakt och lydnad, startposition i agility, positionsträning i freestyle, kroppskontrollövningar, fjärrdirigering och distansarbete. En plattform – oendliga möjligheter. Det kommer även finnas möjlighet att köpa en plattform till reducerat pris som passar just din hund.

Instruktörer Therese Björnsdotter & Lina Lundin

1 tillfälle, 3 timmar
Pris 790 kr

Nästa startdatum

Inga nya datum

Specialsök

Mer information kommer.
I samarbete med Therese Björnsdotter.

Anmäl dig här

Med din anmälan hamnar du i vår kontaktlista för nyhetsbrev 2-3 ggr/år. Hör av dig om du vill bli bortplockad.
En betallänk skickas till dig via sms så fort jag fått er anmälan. Du kan då betala kursen med ditt betalkort. När betalningen är inne har du säkrat din plats på kursen.
Åre Shaping Dogs avsäger sig allt ansvar gällande försäkring. Det är viktigt att din hund är försäkrad och att den kan träda i kraft vid skada på kurs.
Avbokning kan göras fram till 14 dagar innan kursstart med full återbetalning, därefter måste ni kunna uppvisa ett veterinärsintyg. Din plats på kursen är inte säkrad tills du betalat kursavgiften.
%d bloggare gillar detta: