Semestern är slut

Efter lite över en veckas semester är vi nu tillbaka i Åre. Jag har varit ifrån båda hundarna och det har helt ärligt känts väldigt konstigt att inte ha dem med mig. Oftast hänger Loui mycket med mig och Bruce får vara med husse på jobbet och nu under semestern har båda hundarna fått vara med mina föräldrar. Det känns väldigt skönt att vara tillbaka och äntligen få träna lite hund igen.

Precis när jag åkte på semester startade två kurser på Fenzi Dog Sports Academy så jag ligger lite efter men det är kul att gå igenom massa material som vi kan sätta tänderna i. Den ena kursen är en slalom kurs som kommer ge oss lite nya perspektiv att lära in slalom. Den andra kursen är en handling kurs som djupdyker i mitt kroppsspråk och handlingsystem när vi springer agility. Båda kurserna är för Megan Foster. Hon är en fantastisk hundtränare som jobbar med “loopy” träning vilket är superkul att få mycket inspiration ifrån. Redan nu är jag supernöjd med kurserna och det ska bli riktigt roligt att lära Loui slalom med mycket detaljträning. Megan Foster är ett annat ord för detaljer, kan man säga 😉

Jag har filmat lite från våra första träningspass och ni kommer få följa med oss i utvecklingen mot ett självständigt OCH självsäkert slalom!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.