Hur fungerar det?

Leverans till Åre by

Enligt överenskommelse kan jag leverera dina varor till byn.

Jag kommer från hösten 2020 att jobba inne i byn mycket vilket gör det enkelt med leverans av varor.

Upphämtning av varor

Det går jättebra att hämta dina varor hemma hos mig i Bonäshamn. Beställ din vara på hemsidan så stämmer vi av vilken tid som passar för upphämtning. 

Plats: Bonäshamn 675, Järpen

Skickad leverans & pris

Foder från Acana, Orijen & Mush kan ej skickas, endast leverans till Åre by eller upphämtning.

Vi skickar våra paket med Postnord. Beräknad leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Ditt paket levererans till ett ombud hos Postnord. Endast leverans inom Sverige, frakten kostar 69 kr. Det går även att hämta din vara i Bonäshman eller vid leverans i Åre by.

Tyvärr har vi inte möjlighet att avbeställa en redan skickad order. Då får du som kund ta emot varan och returnera den till oss.

Våra priser anges i svenska kronor inklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att prisfel kan uppstå.​

Retur & reklammation

14 dagar ångerrätt

Du har rätt att returnera en vara i oanvänt skick i sin originalförpackning inom 14 dagar från att du mottagit produkten.

Vid retur använd retursele som skickades med i din leverans. Kontakta gärna även mig på lina@shapingdogs.se angående din retur. Om en produkt gått sönder under leverans eller är trasig kan du kontakta oss för en reklamation på samma mailadress.

Anmälningsvillkor

Kurser i Åre & online

Anmäl dig genom att boka din kurs med forumälret längst ned på kurssidorna. Med din anmälan godkänner du anmälningsvillkoren och försäkring. Kursen betalas när ni fått bekräftelse och information av mig. Din kursplats är inte garanterad före full betalning. Avbokning kan göras fram till 14 dagar innan kursstart med full återbetalning, därefter måste ni kunna uppvisa ett veterinärsintyg.

Försäkring

Åre Shaping Dogs avsäger sig allt ansvar för försäkring av hundar på kurs. Det är därför viktigt att alla hundar på kurs är försäkrade och att den kan träda in vid skada.

GDPR

När du handlar på Åre Shaping Dogs samtycker du till att jag behandlar dina personuppgifter som du angett. Jag tar endast emot nödvändiga uppgifter från dig för att kunna erbjuda en god service och ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Jag ger aldrig ut dina uppgifter i tredje part förutom till PostNord för att de ska kunna levererera dina produkter.

Vid anmälan på kurs hamnar du i min kontaktlista. Meddela mig om du vill bli borttagen.

Frågor? Maila lina@shapingdogs.se