Leverans till Åre by

Beställ dina varor här på hemsidan, betala direkt vid utcheckning och välj upphämtning som leveranssätt. Beställ senast kl 14.00 på leveransdagen. Jag gör iordning er order och levererar till byn.

Tid för leverans: 17.45-18.00
Plats för leverans: Gräsmattan Åre Kyrka

Upphämtning av varor

Det går jättebra att hämta dina varor hemma hos mig i Bonäshamn. Beställ din vara på hemsidan alternativt hör av dig till mig så ordnar vi det. Leveranssätt upphämtning vid utcheckning.

Plats: Bonäshamn 675, Järpen

Skickad leverans & pris

Foder från Acana, Orijen & Mush kan ej skickas, endast leverans till Åre by eller upphämtning.

Vi skickar alltid paketet nästkommande vardag, med Postnord. Beräknad leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Ditt paket levererans till ett ombud hos Postnord. Endast leverans inom Sverige, frakten kostar 69 kr. Det går även att hämta din vara i Bonäshman eller vid leverans i Åre by.

Tyvärr har vi inte möjlighet att avbeställa en redan skickad order. Då får du som kund ta emot varan och returnera den till oss.

Våra priser anges i svenska kronor inklusive moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att prisfel kan uppstå.​

Retur & reklammation

14 dagar ångerrätt

Du har rätt att returnera en vara i oanvänt skick i sin originalförpackning inom 14 dagar från att du mottagit produkten.

Vid retur kontakta lina@shapingdogs.se med information om vilka produkter du vill returnera, ditt namn, telefonnummer och ordernummer. Om en produkt gått sönder under leverans eller är trasig kan du kontakta oss för en reklamation på samma mailadress.

Anmälningsvillkor

Kurser i Åre & online

Anmäl dig genom att boka och betala kursen under “Kurser” här på hemsidan. Med din anmälan godkänner du anmälningsvillkoren och försäkring. Jag skickar en bekräftelse till dig och även ett forumlär som du får fylla i med information om dig och din hund. Avbokning kan göras fram till 14 dagar innan kursstart med full återbetalning, därefter måste ni kunna uppvisa ett veterinärsintyg.

På onlinekurs är det inte tillåtet att ge ut information i tredjepart.

Försäkring

Åre Shaping Dogs avsäger sig allt ansvar för försäkring av hundar på kurs. Det är därför viktigt att alla hundar på kurs är försäkrade och att den kan träda in vid skada.

GDPR

När du handlar på Åre Shaping Dogs samtycker du till att jag behandlar dina personuppgifter som du angett. Jag tar endast emot nödvändiga uppgifter från dig för att kunna erbjuda en god service och ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Jag ger aldrig ut dina uppgifter i tredje part. Din leveransadress är det enda jag ger ut för att Postnord ska kunna leverera dina produkter.

Frågor? Maila lina@shapingdogs.se

%d bloggare gillar detta: