Fotgående i detalj

Jag och Loui har sedan han var valp lagt grunder för agilityn. Jag har inte haft en tanke på att lydnad skulle kunna vara något för oss men har blivit mer och mer sugen på att testa på det. Så jag och Loui börjar smått att lägga lite grunder även där. Jag älskar detaljträning och därför följer vi nu Hannah Branigans version av ett fotgående. Det är roligt och knepigt. Många detaljer ska på plats och nya beteenden ska tränas in. Jag älskar att lära mig nya saker och när jag går in för något…ja då gör jag det helhjärtat. Vi får se vart våra lydnadsdetaljer tar oss men det ger oss i alla fall nya sätt att tänka och nya beteenden att träna på, vilket är superkul!

Jag och Therese har varit på klubben varje dag i veckan, så kul! Jag tycker om att träningen blir effektiv och att få träna med andra. Vi fokuserar som sagt på ett lydnadsfot just nu och ser vart det tar oss. Vi har även smått börjat fokusera med på apporteringen, nu kan han plocka upp föremål och även hålla. Det är stora framsteg för en hund som inte riktigt förstår vitsen med dessa beteenden, haha 🙂

Idag blir det träning igen och det är dags att utveckla “target på benet” till att börja backa och hålla position, ska bli kul att se vad vi kan lyckas med!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.