att vara på gång

Livet har tagit många vändor i vårt liv. Det är väldigt härligt att senaste tiden ha flyt och följa med i strömmen…eller mot strömmen. Vi har tagit många turer för att tillslut ta beslutet att flytta tillbaka till vår hemstad eskilstuna.

Det kan ju kännas konstigt och näst intill surrealistiskt att vi bott i fjällvärlden i åtta år och nu flyttar till en helt annan miljö. Men detta beslut är betonat på helheten. Helheten att trivas på flera plan i livet. Familj och relationer, fritidsaktiviteter, karriär, klimat. Och ja, där har vi stått ett tag och velat. Vänt och vridit. Och nu blev detta vägen vi väljer att gå ett tag framöver, och kanske resten av våra liv.

Vinter i Sörmland

Möjligheterna som mellan sverige ger oss i både form av jobb, agilityträning och en ordentlig sommar pirrar till i magen på mig. Jag älskar fjällen och aktiviteterna det ger mig men jag älskar också mina nära relationer här nere och agilityn. Men visst, vi kommer aldrig lämna fjällvärlden helt och hållet och en stor del av hjärtat kommer alltid tillägnas fjällen och speciellt Åre.

Det kommer bli spännande att få upptäcka en ny del av livet. Tillsammans med min man Micke och vår hund Loui. Kanske vi även får tillökning i sinom tid. Och ett boende som kan ge oss lite av allt. Jag hoppas kunna dela med mig av allt i livet – från en flytt söderut till agilityträning och mitt jobb som webbredaktör.

Loui på bryggan, Väsbyviken

Publicerad av Lina Lundin

studerande webbredaktör med ett brinnande intresse för hundar, fotografi och att skriva

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.